JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Gitte ska föra RS framåt i Skandinavien

Gitte Maya ElsingGitte ska föra RS framåt i Skandinavien

Komponentdistributören RS Components har utsett danskan Gitte Maya Elsing att axla ansvaret för företagets verksamhet i Sverige, Danmark och Norge.
– Jag ser verkligen fram emot att driva verksamheten för ett bolag som påbörjade sin europeiska regionaliseringsprocess med sådan framgång som RS. RS kompletta erbjudande, e-handelsexpertis och kundbas är unika. Det gör mig otroligt glad att jag nu är en del av denna framgångssaga, säger Gitte Maya Elsing i ett pressmeddelande.

Gitte Maya Elsing har  sedan tidigare erfarenhet av försäljning och marknadsföring i internationella företag i Danmark, Sverige och Storbritannien. Till detta hör att hon även har lång erfarenhet av att sälja  tekniska produkter.

– Skandinavien är en mycket viktigt marknad för oss inom den europeiska regionen. Potentialen är enorm för oss här, och vi kan se att vårt kundcentrerade förhållningssätt är mycket uppskattat. Jag tycker vi har tur som vi kan räkna med passionerade människor som Gitte för att maximera vår framgång, säger Klaus Göldenbo, ansvarig för EMEA på RS Components.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)