JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Platser kvar på Stingdagen

Platser kvar på Stingdagen

Driver du ett nystartat innovativt företag med globala expansionsplaner? Då har du chansen att bli en av de 25 utvalda som får visa upp sig på företagsinkubatorn Stings årliga heldag på Hotel Birger Jarl i Stockholm.
Intresset är stort hos svenska startup-företag att få visa upp sig för potentiella investerare på den årliga Stingdagen i Stockholm som i år äger den rum den 7 maj. Anmälningstiden går ut den 14 april. Sting står för Stockholm Innovation & Growth.

Det brukar komma in uppemot hundra ansökningar till Stingdagen. Av dessa vaskas 25 stycken lovande projekt ut som får chansen att träffa intressanta personer i Stings nätverk - affärscoacher, investerare, nyckelpersoner inom näringslivet och personer från de olika Stingbolagen.

Av de 25 utvalda företagen väljs de tio mest intressanta  ut. De får alla chansen att sälja in sina projekt, "pitcha", inför en panel av investerare.

Panelen består av Harry Briggs, Pawel Chudzinski, Ben Holmes, Pär-Jörgen Pärson och Sitar Teli. Moderator är GP Bullhounds vd och grundare Per Roman.

Vid middagen på kvällen presenteras det vinnande startup-företaget.

Anmäl ditt företag här. (Länk)

Läs hela programmet här. (Länk)
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)