JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Fordon ger draghjälp åt nästa års Göteborgsmässa

Fordon ger draghjälp åt Göteborgsmässan

Branschmässan Elektronik 2015, som går av stapeln 14-15 april i Göteborg, får draghjälp av en helt ny industriteknisk och fordonsfokuserad mässa kallad Advanced Engineering.
Advance Engineering kommer att finnas vägg i vägg med Elektronik 2015. Den nya mässan har som ambition att skapa en mötesplats som stämmer överens med den profil och den industrikompetens som finns i Västsverige, inte minst för konsult- och tjänsteföretag som jobbar med framtidsfrågor för fordonsindustrin.

Det handlar om elarkitektur i fordon, miljöegenskaper, telematik, lättare material, styvare material, autonoma fordon, m.m. Teknik från olika områden måste samsas gränslöst i framtidens sammansatta produkter.

– Sett till den befintliga kompetensen som finns i det fordonstekniska klustret i Göteborg och Västsverige, är Göteborg rätt ort för en mässa med inriktning på avancerad industriell kompetens, säger Peter Wanderydz som är vd på mässarrangören Easyfairs Scandinavia.

Advanced Engineering har sex fokusområden med koppling till industrins satsningar på avancerad teknik. Det är Plastics & Composites Engineering, Performance Metals Engineering, Design & Prototyping, Advanced Automation, Advanced Electronics och Automotive Engineering.

Varje delområde kommer också att ha egna programinslag som presenterar det senaste inom forskning, framsteg och utveckling.

Mer information om Elektronik 2015 finns här (länk).
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)