JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. CAD-resurs certifierat enligt IPC
För att få god kvalitet i mönster- och kretskort blir det allt vanligare att utgå från IPC-standarder vid designarbetet, ett faktum som CAD-resurs tagit fasta på genom att utbilda hela personalen.
IPC har två nivåer på certifieringen, CID (Certified Interconnect Designer-basic) och CID+ (Certified Interconnect Designer-Advanced).

På CAD-Resurs har företagets vd Johan Lindh varit CID+ certifierad sedan 2004 och numera är all personal i Linköping respektive Kista CID-certifierad, vilket är ett obligatoriskt första steg mot certifiering enligt CID+.

– Våra kunder och tillverkare av mönster-/kretskort använder sig allt mer av hänvisningar till IPC-standard och hänvisar allt mindre till andra standarder, såsom den danska PERFAG standarden, som ofta användes förr i den här delen av världen. Detta innebär att IPC-standarder är viktigt för oss och våra kunder och vi beslutade oss för att få ett officiellt erkännande av att vi har kunskap och kännedom om de IPC-standarder som rör vårt arbete och de produkter vi arbetar med för våra kunders räkning, säger Johan Lindh i ett pressmeddelande.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)