JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Data Respons med lockande agenda

Under temat ”Internet of Things – Connectivity” bjuder inbyggnadskonsulten Data Respons in till en helkväll i Kista den 10 mars. Här kommer temat att belysas från olika håll genom företag som Cisco och ABB, och självklart även Data Respons. TV-profilen Anders Lundin håller i taktpinnen.

Konferensen tar plats i det 34 våningar höga Scandic Victoria Tower i Kista, utanför  Stockholm, med start klockan sex på kvällen.

Henrik Vikberg på Cisco Systems talar om den uppkopplade maskinen och smarta fabriker, och vad Industri 4.0 innebär för framtiden.

Tomas Lagerberg på ABB snuddar vid samma ämne – vad industriell digitalisering egentligen innebär.

Från värdföretaget Data Respons är det vd Kenneth Ragnvaldsen och teknikchef Hans Christian Lönstad som berättar om vad företaget kan hjälpa till med i denna utveckling och vilka utmaningar som finns att lösa i framtiden.

Ytterligare en intressant talare är Fredrik Bruhn, professor i Robotics och Avionics vid Mälardalens universitet, men också fd vd på Ångström Aerospace. Han delar med sig av sitt specialistkunnande inom bland annat bakgrundsstrålning och hur den kan komma att påverka våra framtida IoT-lösningar.

Under hela kvällen håller Anders Lundin – känd programledare, även känd för att ha lett Allsång på Skansen ett antal år – ordning på talare och publik.

Låter detta spännande? I så fall kan du anmäla dig till det kostnadsfria eventet här (länk). Vi du veta lite mer först? Titta då här (länk).

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)