JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
 Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise
måndag 17 juni 2019 VECKA 25

Stärk ditt företag med sensorteknik

Finns ditt företag mitt i Sverige? Och vill du inspireras och få hjälp av lösa just ditt företags utmaningar inom området sensorbaserade system och tjänster? Då kan Business Innovation Day den 21 maj – arrangerad av forskningscentret Sensible Things that Communicate, STC, på Mittuniversitetet – vara vart värt ett besök.
Forskningscentret STC har under lång tid arbetat med sensorutveckling samt   forskning inom sensorbaserade system och tjänster. Nu erbjuder forskarna här sin kompetens för att lösa ditt företags utmaningar inom just detta område.

Tanken med Business Innovation Day – som är gratis men kräver en förhandsanmälan – är att utöka och stärka samarbetet mellan Mittuniversitetet och Sundsvalls näringsliv. Vid anmälan kan du även skicka in en beskrivning på din specifika utmaning, så matchas den med rätt forskare för att hitta kreativa och innovativa lösningar.

Dagen startar med att Mattias O’ Nils, professor vid STC, berättar om forskningen som bedrivs på Mittuniversitetet. Därefter tar  till Jonas Dahlström, vd för Fiber Optic Valley, över och berättar om hur man tar en idé till att bli en innovation.

Under dagen kommer även nya produkter som Mittuniversitetet och regionala företag samarbetet kring att demonstreras. Likaså finns en workshop som genomförs enligt en specifik metodik (BID) med fokus på att hitta lösningar baserade på Internet of Things och sensorteknik.

Eventet går av stapeln på Quality Hotel Konferenscenter i Sundsvall.
Den sista anmälningsdagen är den 5 maj (länk anmälan).
MER LÄSNING:
 
Branschens egen tidning
För dig i branschen kostar det inget att prenumerera på vårt snygga pappers­magasin.

Klicka här!
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)