JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Annonsera
Annonsera i magasinet Elektroniktidningen, på etn.se, i nyhetsbrevet eller via direktutskick.

Magasin, webbtidning och nyhetsbrev

Elektroniktidningens affärsidé är att förse svenska elektronikkonstruktörer och andra yrkesverksamma inom svensk elektronikindustri med kvalificerade tekniknyheter, skarpsynta analyser och djuplodande reportage om branschen. Tidningen bevakar primärt fem områden: Komponenter, Konstruktion, Produktion, Mät & Test samt Inbyggda system.

Konceptet Elektroniktidningen består av ett magasin, en webbtidning och ett mycket uppskattat nyhetsbrev med de senaste nyheterna om branschen. Genom denna mix kan vi tillgodose flera olika informationsbehov. I magasinet återger vi längre reportage, intervjuer och analyser med ett mer teknisk djup. Varje nummer av magasinet har också ett eget tema som belyser ett visst teknik- eller tillämpningsområde mer i detalj.

Med vår webbtidning och det dagliga nyhetsbrevet når vi istället läsarna snabbt med de senaste händelserna inom branschen.

Elektroniktidningen har lyckats bra och är idag Sveriges största magasin på området (upplaga: 13,700 ex - TS 2010). Därför kan vi idag erbjuda effektiva kanaler för de annonsörer som vi delar målgrupp med. Du kan dra nytta av dessa kanaler i din marknadsföring.
Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. (0734171305) eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. (0734-171099).


Två nya annonsformat: tapet och catfish

Vår nya annonsposition "tapet" skapades på begäran och finns nu tillgänglig för vem som helst att bok in sig på. Du kan täcka bakgrunden till webbplatsen med en bild som upprepas i det oändliga – därifrån har tapeten fått sitt namn. Alternativt kan vi montera en gigantisk bild som exakt sveper in tidningen. Du kan – som för alla andra annonsformat – välja om annonsen ska visas på startsidan eller på en eller flera sektionssidor.

Precis som positionen "tapet" skapades "catfish" på begäran. Annonsen sitter fast i underkanten på webbläsaren och ligger alltså kvar synlig när besökaren skrollar upp och ner på sidan. Som en mal (catfish) ligger den och svävar strax under vattenytan.


Vår besökarstatistik är verifierad

ts
Som annonsör blir du lätt offer för fantasisiffror vad gäller hur många som ser din annons. Det verkliga antalet besökare kan vara en tiondel, en hundradel, en tusendel – bokstavligen – av den siffra du får höra. Orsaken behöver inte nödvändigtvis vara att någon försöker lura dig – att mäta besökare är en svår konst.

För att du ska slippa oroa dig över att blir lurad, låter Elektroniktidningen det oberoende företaget Tidningsstatistik AB fastställa våra besökarsiffror. Det här är samma företag som verifierar upplagorna för tryckta media.

Genom att följa denna länk kan du se våra aktuella läsarsiffror både för magasinet och för webbplatsen. För webbplatsen gäller siffrorna per vecka.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)