JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Utbildar i Lean Production
Konsultföretaget Leanteam och distributören Scanditron missionera om Lean Production, en metod för att höja konkurrenskraften.
Lean Production går ut på att med okomplicerade metoder frigöra resurser och öka produktivitet för att kunna expandera och ta mer marknadsandelar. Denna produktionsfilosofi har gjort blad annat Toyota till ett av världens mest framgångsrika företag både inom produktion och utveckling.

Lean Production är nu högaktuellt då många produktions- och tjänsteprocesser ses över bland annat med anledning av övergången till blyfri produktion, skriver företagen i ett pressmeddelande.

Leanteam, drivs av Kristian Fohlin-Svensson, och är ett konsultföretag som utbildar i och implementerar principerna för Lean Production i företag inom elektronikindustrin.

Scanditron är en leverantör av maskiner, material, övergripande mjukvaror, utbildning och övriga tjänster för tillverkning av elektronikprodukter i Norden och Polen.

Företagen håller ett tvådagarsseminarium 4-5 april i grunderna för ”Lean Production” och hur man kan uppnå ett framgångsrikt införande.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)