JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Lär av Tekniq och Minst
Den 23-24 januari arrangeras småföretagsdagarna i Örebro. Det är samtidigt en möjlighet att få se vad de av KK-stiftelsen finansierade programmen Tekniq och Minst har åstadkommit.
Besökarna kommer att få ta del av erfarenheterna från två företag som förbättrat sina produkter genom KK-stiftelsens program. Den metoden som tiilämpats kan ses som ett alternativ eller ett komplement för att kommersialisera forskning jämfört med den traditionella gången ”forskare – patent – riskkapital – nystartat företag”.

I workshopen förklaras hur ny kunskap överförts till etablerade företag från Tekniq och Minst vilket även lett till ett utvecklat entreprenörskap.

– Vi uppskattar att för denna initierade och engagerade skara rörande småföretagsutveckling få presentera ett par framgångsexempel på entreprenörskap som bygger på kompetensutveckling, säger Olle Vogel, KK-stiftelsens programansvarige i ett pressmeddelande.

– Extra glädjande är det att vd Ewert Johanson från X-ponent Stålinredningar, tillsammans med Minsts Anders Martinsen, ställer upp och visar hur mötet mellan företagsledning och programmedarbetare går till.

Mer information finns på: www.fsf.se/sd08
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)