JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Mouser vill sälja mer i Europa
Katalogdistributören Mouser passade på att lansera en europeisk upplaga av sin sajt under Electronica. Svenska kunder kan numera betala i Euro och får fri frakt på beställningar över 75 euro.
Ännu en katalogdistributör försöker nu slå sig in på den europeiska marknaden. Denna gång är det Texasbaserade Mouser Electronics som pockar på uppmärksamheten.

Företaget har tagit fram en Europeisk variant av sin katalog med priserna i euro och även satt upp ett servicecenter i München. Komponenterna skeppas dock från lagret i Mansfield, Texas, och kunderna får fri frakt på beställningar över 75 euro förutsatt att produkterna inte är allt för skrymmande eller tunga.

Det är många katalogdistributörer som pockar på köparnas uppmärksamhet men Mouser profilerar sig med att snabbt erbjuda de senaste komponenterna, webbkatalogen uppdateras dagligen.

– Allt på Mouser handlar om att stödja konstruktörerna med snabba leveranser av de senaste komponenterna vilket gör det möjligt för dem att utveckla nya och innovativa produkter, säger Mousers Europachef Mark Burr-Lonnon i ett pressmeddelande.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)