JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Fingerprint får ny vd
Johan Carlström blir ny vd för Göteborgsföretaget Fingerprint Cards. Företaget har sökt en person till posten sedan i början på februari då Lennart Carlson, nuvarande vd sedan tolv år, avslöjade att det var dags för honom att lämna företaget.
I februari blev det känt att Lennart Carlson kliver ner från vd-tronen på Fingerprint Cards. Och som efterträdare ville han se en starkt sälj- och marknadsinriktad person, med erfarenhet från elektronik- och/eller halvledarbranschen.

Det är också vad företaget får i och med att Johan Carlström tar över vd-stolen den 6 maj i år. Johan Carlström kommer närmast från amerikanska Ulticom, där han haft globalt försäljnings- och kundansvar mot telekomsektorn. Tidigare i karriären har han jobbat med telekom och it hos bland annat Ericsson, Comdisco Systems och Allgon, samt som finansanalytiker på Handelsbanken med specialisering på telekomleverantörer.

Lennart Carlson har ett års uppsägningstid och kommer tillsvidare att kvarstå som en resurs för företaget och Johan Carlström då denne tar över som vd.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)