JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Productronica lyfter fram små, innovativa företag
Storleken ska inte vara ett hinder för den som vill marknadsföra sig på produktionsmäsan Productronica den 10-13 november i München. Därför har mässan tagit fram ett rabatterat paketerbjudande till just små och innovativa företag.
– Vår avsikt är att ge företag med en liten budget möjligheten att positionera sig på den internationella marknaden för elektronikproduktion. Samtidigt gynnar deras närvaro mässan eftersom det ofta är små och unga företag som överraskar oss med sin innovationsförmåga, säger Messe Münchens vd Klaus Dittrich i en pressrelease.

Productronica har därför tagit fram färdiga paket för montrar på 12 kvadratmeter för dessa företag. Det handlar om samlingsmontrar centralt placerade i några av hallarna som alla har ett tema däribland solcellsproduktion, nanoteknik, tryckt elektronik och kontraktstillverkning.

Priset för en ”innovationsmonter” på 12 kvadrat är 5240 euro och ökar till 5520 euro för en monter med hörnläge. I paketet ingår förutom hyran även en grundutrustning i form av möbler och hjälp med att kommunicera sitt budskap.

Tyska småföretag har det extra förspänt. Dessa kan ansöka om bidrag från landets handelsministerium på upp till 7500 euro för att delta i Productronica.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)