JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. S.E.E. räknar ned med komisk tv-serie

S.E.E. räknar ned med komisk tv-serie


För att uppmärksamma starten av branschmässan S.E.E. kommer en webbtv-serie att publiceras med komikern och Kanal5-profilen Martin Soneby i huvudrollen. Martin ska utforska 1900-talets största tekniska framsteg, från bilen, via telefonen, persondatorn och vidare in i framtidens medicinteknik.
Serien kommer att ”sändas” från och med idag 6 april med ett nytt avsnitt varje dag fram till och med att mässan öppnar sina dörrar. Första avsnittet handlar om ”Martins analoga Facebook”.

– Syftet med serien är att på ett underhållande sätt visa hur långt elektronik har tagit oss de senaste 100 åren. Serien kommer att finns tillgänglig på SEE:s Facebook Fanpage och på vår YouTube-kanal. Utöver filmerna kommer Fanpagen att fyllas med mer information om så kallade disruptiva teknologier och innovationer som förändrat Sverige, säger Magnus Eriksson, projektledare för S.E.E. I ett presmeddelande.

Webbtv-satsningen tillsammans med konceptet Showcase Sweden, en avdelning avsedd att lyfta fram det bästa svensk elektronik har att erbjuda, är ett sätt för mässan att nå ut till en yngre och bredare målgrupp.

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)