JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Kemet vill förenkla valet
Behöver du en kondensator eller ferrit men känner dig villrådig? Då kan amerikanska Kemets nya hjälpreda på webben vara något för dig. Utgående från vilken bransch du arbetar i får du inte bara hjälp med att hitta rätt komponent, utan också med att beställa allt från prover till större kvantiteter.
Att handla av ett företag som lanserar runt 4000 nya produkter per år kan inte vara lätt. Kemet har därför gjort om sin hemsida så att den utgående från vilken bransch du arbetar inom stegvis lotsar dig fram till rätt kondensator oberoende av typ, vare sig det är en tantalkondensator, en flerlagers keramisk kondensator, en elektrolytkondensator, en aluminiumkondensator eller en kondensator uppbyggd av plastfilm eller papper.

Företaget har definierat åtta användningsområden under rubriken ”Choose your industry”. Det är alternativ energi, dator, konsument/spel, industri/belysning, medicin, militär/rymd, telekom och transport. För varje område finns sedan en lista med underområden som omfattas.

Därefter kan man välja typ av kondensator, maximal spänning och kapacitans. Hjälpredan förslår sedan ett antal lämpliga produkter och det går sedan att titta på databladen, begära alternativa produkter, kolla om produkten är RoHS-kompatibel eller se vem som säljer den.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)