JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Tannerdistributör startar i Norden
Den brittiska verktygsdistributörern EDA Solutions, mest känd som återförsäljare av konstruktionsprogram från amerikanska Tanner, startar ett svenskt kontor under ledning av EDA-veteranen Johan Gardelius.
 
Johan Gardelius, på bilden
6 år, har idag som
medelålders över 25 års
EDA-erfarenhet 
Amerikanska Tanner EDA har framför allt gjort sig ett namn inom lågprisverktyg för analoga och blandat analog-digitala asicar. Dess europeiska distributör EDA Solutions ska framöver låta Johan Gardelius ta hand om kunderna i Norden.

Johan Gardelius har jobbat med EDA-verktyg i över 25 år, både som användare och försäljare, och kommer att kombinera verksamheten för Tanner och EDA Solutions med ett antal andra EDA-bolag där han också är nordisk representant.

– Ambitionen är att de nordiska Tanneranvändarna ska vara så nöjda som det går. Om de dessutom har andra behov, exempelvis av IP-block, så hoppas vi kunna tillgodose dem också, säger han till Elektroniktidningen.

Orderhantering och teknikstöd för Tanners verktyg kommer även framöver att till största delen skötas från EDA Solutions europakontor i Storbritannien.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)