JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. KTH och Sting söker innovationer
Har du en innovativ affärsidé med internationell potential? Då är kanske träningsprogrammet Startup något för dig. Här kan forskare, innovatör och entreprenör få en gratis kick inför en eventuell företagsstart.
– Startup är ett praktiskt orienterat träningsprogram för dem som vill få hjälp att formulera och vässa sina affärsidéer och få en utmärkt grund inför en eventuell företagsstart, säger Gustav Notander, affärsutvecklingscoach på KTH Innovation i ett pressmeddelande.

I första hand vänder sig programmet till alla som har en egen innovativ affärsidé med stor internationell tillväxtpotential. Det är kostnadsfritt och består av ett tiotal workshops som under drygt tre månader tar upp affärsmodeller, försäljningsstrategier, inträdesbarriärer, internationalisering, finansieringsalternativ och ledarskap. Teori varvas med praktik och successivt utvecklar deltagarna en affärsplan som ska hjälpa dem att fatta beslut om de ska satsa vidare eller inte.

Sista ansökningsdagen är den 1 oktober. Programmet – som arrangeras av affärsinkubatorn STING och KTH Innovation – startar den 28 oktober (se länk för mer info).
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)