JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Rimaster öppnar säljkontor i Belgien
Kontraktstillverkaren Rimaster fortsätter sin satsning på Europamarknaden genom att öppna ett säljkontor i Belgien. Kontoret ska serva kunder i inom Beneluxområdet, västra Tyskland och norra Frankrike.
– Vår utökade satsning på Europamarknaden är ett led i det arbete på en ny organisation, som vi inledde redan under krisen 2009, säger koncernens vd Jan-Olof Andersson i ett pressmeddelande.

– Under de senaste 12–15 månadernas stålbad, då vi, i likhet med många andra verkstadsföretag tvingades till neddragning, lade vi mycket kraft på att förbereda oss för ”livet efter krisen”. Vi har en stabil hemmamarknad, där vi fortfarande kan utvecklas, men det är i övriga Europa och Asien som vi ser att tillväxtområdena finns.

Rimaster tillverkar kompletta elsystem, elektronik och mekanik. Huvudkontoret finns i Rimforsa mellan Linköping och Vimmerby, och företaget har enheter för design och utveckling i Rimforsa, Jönköping och Söderhamn.

Fabrikerna finns i Rimforsa, Kisa/Horn och Söderhamn i Sverige samt i Czaplinek i nordvästra Polen och i Ningbo, söder om Shanghai i Kina.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)