JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Partnertechs nya vd stuvar om
Kontrakstillverkaren Partnertechs nya vd Leif Thorwaldsson börjar nu göra avtryck i organisationen. Verksamheten delas upp i två ansvarsområden, ett för systemintegration och inkapslingar samt ett ansvarsområde för elektronik.
Till chef för området systemintegration och inkapslingar har Leif Thorwaldsson rekryterat sin tidigare kollega Dan Turecek. Han kommer, precis som Leif, närmast från en anställning på Swedwood, ett dotterbolag till Ikea, där han var vd för en logistikkedja med fyra fabriker.

Dan är utbildad civilingenjör och har mer än 20 års erfarenhet av kontraktstillverkning och underleverantörsarbete bland annat Taylor-Wharton och Atlas Copco.

Dan kommer att ingå i koncernens ledningsgrupp.

Till ansvarig chef för området Elektronik har Peter Nilsson utsetts. Peter kommer närmast från en anställning på konkurrenten Rimaster Electronics där han var vd och ansvarig för produktion och distribution av elektronik.

Peter har examen i industriell ekonomi och produktionsteknik och har arbetat på bland annat Sanmina-SCI och Ericsson. Äver Peter kommer att ingå i koncernens ledningsgrupp.

Den nuvarande operativa chefen, Jan Johansson, blir Partnertechs sälj- och marknadschef.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)