JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Betala optmeringsprogrammet med feedrar

Betala optimeringsprogrammet med feedrar

Ytmonteringsspecialisten ASM Assembly har tagit fram ett nytt optimeringsprogram som gör upp till en tredjedel av alla feedrar överflödiga. De feedrar som inte längre behövs erbjuder sig ASM att köpa tillbaka.
Det nya programmet, som döpts till Siplace Sicluster Professional, tittar på vilka produkter som ska köra och grupperar dem sedan i familjer utgående från vilka komponenter som ingår. Tekniken som kallas ”Constant Feeder Tables” minimerar antalet byten av feedrar genom att skapa vagnar med de mest frekvent använda komponenterna. Beroende på produktmix kan programmet minska feederbehovet med så mycket som en tredjedel och samtidigt sänka omställningskostnaderna med tiotusentals euro per år, hävdar ASM.

Företaget är så säker på sin sak att man erbjuder Sicluster till halva priset under en introduktionsperiod och dessutom erbjuder man sig att köpa tillbaka all feedrar som blir överflödiga.

Hur mycket optimeringen på feedrar påverkar produktionstakten och hur mycket ASM är villiga att betala för feedrarna framgår dock inte.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)