JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. RS öppnar kontaktdonsportal
Distributören RS Components har samlat all information om kontakton, kablage och andra komponenter för anslutningar av elektronik på ett ställe på sin webbplats. Mycket av informationen finns på svenska.
www.rsonline.se/anslutningar finns numera RS Components samtliga produkter inom förbindningsteknik. Här går det att hitta information - och givetvis köpa - kontaktdon, kablage, förbindningstekniska komponenter och annat för exempelvis USB, Ethernet, rf, I2C och PoE (Power over Ethernet), från fabrikat som TE Connectivity, Molex, Amphenol, FCI, Panasonic och Phihong.

Utbudet sträcker sig också över mätinstrument för protokoll och signalanalys i förbindningarna samt verktyg, terminaler, skarvar och andra tillbehör.

Med portalen, där mycket av informationen är på svenska, hoppas RS underlätta för sina kunder att hitta, designa och köpa kontaktdon. Portalen hör till RS reguljära webbsajt och ingår inte i företagets sociala ingenjörsforum Designspark, dock finns ett flertal länkar dit.

– Vare sig det gäller kortdesign eller slututrustningens gränssnitt så är anslutbarhet en grundläggande beståndsdel i modern produktutveckling. Vi tror att den nya RS-portalen kommer att göra det ännu enklare för konstruktörer att snabbt finna och köpa rätt komponenter, säger Fred Knowles som är sortimentschef på RS Components i ett pressmeddelande.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)