JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Syns du i vår kommande konsultöversikt?

Syns du i vår kommande konsultöversikt?

Vad har Semcon, Knigthec, Tritech, HotSwap, Elektronikkonsult, Bitsim, Epsilon, Syntronic, Kisel och en uppsjö andra företag gemensamt? Jo, de har alla gått med i Elektroniktidningens färska webbaserade översikt över elektronikkonsulter här i landet. Gör det du med - för snart går den live!
Inom kort kommer Elektroniktidningen att lansera ett webbaserat verktyg som innebär att alla som behöver hjälp med sin elektronikkonstruktion här i landet snabbare och enklare kan hitta rätt kompetens. Den som söker en elektronikkonsult kommer att kunna leta efter passande support genom att definiera ort, tillämpningar, specialitet och andra kriterier.

Nu är det upp till alla elektronikkonsulter med verksamhet i Sverige som vill vara med i översikten att berätta vad de kan. 65 företag har hittills fyllt i, men vi vet att det finns fler. Känner du på dig att  ditt företag saknas – gå i så fall in på Elektronikkonsulter i Sverige (länk) och fyll i formuläret.

Det är kostnadsfritt att vara med. Och tanken är att informationen ska vara levande, alltså kunna uppdateras närhelst det behövs. Det är också kostnadsfritt för alla att söka efter kompetens i den kommande översikten.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)