JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Extrasessioner om inbyggda system på Electronica
Atmel, Freescale, Fujitsu, är några av de inbyggnadsföretag som avlöser varandra på scenen under en tvådagarskonferens med namnet Embedded Platforms som arrangeras i samband med mässan Electronica i München, andra veckan i november.
I flera av programpunkterna får vi se företag puffa för sin egna produkter. I session två berättar Infineon bland annat om  generation tre av dess komponentorienterade kodgenereringsverktyg Dave och dess stöd för den nya Armkärnan Cortex M4F i företagets XMC4000-familj.

Session sex handlar om öppen källkod i automationssystem. Tyska Linutronix berättar där om status på realtids-Linux och österrikiska Opentech berättar om projektet att skapa en SIL2-kvalificerad säkerhetskritisk version av Linux. Sessionen är arrangerad av OSADL (Open Source Automation Development Lab).

I session fyra berättar purfärska standardorganisationen SGET om sina planer. Och Martin Gisbert från uppsalakonsulten IAR berättar om utmaningar för morgondagens traceteknik.

I session 12 berättar Lauterbach att man med USB3 eller Gbit-Ethernet numera kan strömma trace-data direkt till hårddisk.

Hela programmet finns på denna sida (länk). Konferensen äger rum den 14 och 15 november, vid sidan av Electronica.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)