JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Medicinsk elektronik ett lyckodrag för Prevas
För konsultföretaget Prevas är medicinsk teknik numera det största specialområdet inom inbyggda system. Sedan i juni har företaget tecknat flera viktiga utvecklingskontrakt inom området till ett totalt värde av cirka 34 miljoner kronor.
Får Prevas säga det självt, så är företaget ledande i Europa inom utveckling av avancerade medicintekniska instrument.  

På sistone har företaget tagit hem flera stora och strategiskt viktiga utvecklingskontrakt inom vad man kallar Life Science. Vilka projekt det rör sig om är inte officiellt, men Prevas har kunder över hela världen.

– Life Science är ett expansivt område som kännetecknas av innovativa och högteknologiska instrument och lösningar. Vi är mycket glada över att kunderna fortsätter att ge oss sitt fulla förtroende inom detta område, säger Robert Tönhardt, ansvarig för specialområdet Life Science på Prevas, i ett pressmeddelande.

Robert Tönhardt skriver en expertartikel om just medicinsk elektronik i nästa nummer av Elektroniktidningen, som utkommer den 24 september (prenumerera kostnadsfritt här).
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)