JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Tomas Wolf blir vd för SP Devices
Vd-stolen på Linköpingsföretaget SP Devices, vars kärnkompetens är en speciell algoritm som höjer prestanda hos två eller fler sammanflätade AD-omvandlare, är åter intagen permanent. Det är Tomas Wolf, som närmast kommer från Texas Instruments men tidigare varit vd på IAR Systems, som nu tar plats hos SP Devices.
– SP Devices ligger i framkanten när det gäller att förbättra analogt med digitalteknik. Några av de mest inflytelserika kunderna när det handlar om AD-omvandlare för radiobasstationer samt test- och mättillämpningar använder redan SP Devices teknik för att hantera sina tuffaste utmaningar, säger Tomas Wolf i ett pressmeddelande

Per Löwenborg – som är en av SP:s grundare – har arbetat som tillförordnad vd på företaget sedan Jonas Nilsson lämnade vd-stolen i april. I och med att Tomas Wolf nu kommer in i företaget återgår Per Löwenborg till sin roll som teknikchef.
 
– Vi välkomnar Tomas erfarenhet och ledarskap. Hans resultatorienterade synsätt i kombination med en strategisk förmåga kommer att spela en central roll för att skynda på tillväxten hos vår verksamhet, säger Rolf Hallencreutz, styrelseordförande på SP i ett pressmeddelande.


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)