JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Guldmobilen till Transmode
Telekomföretaget Transmode tilldelades Guldmobilen i kategorin Årets Företag på Mobilgalan som arrangeras av tidningarna Mobil och Mobil Business.
Juryns motivering lyder: En aktör i bra position värd all uppmärksamhet. Näst största svenska leverantör av telekomutrustning efter Ericsson. Bevisat framgångsrika men har trots det stor potential även framöver.

– Vi är naturligtvis väldigt glada över att ha tilldelats ett av mobilbranschens allra finaste priser. Det är extra kul att just Transmode får Guldmobilen med tanke på att vi är ett företag som arbetar med fasta optiska nät. Det återspeglar vilka utmaningar mobilbranschen står inför när flaskhalsarna till basstationen ska byggas bort. Det är samtidigt också ett kvitto på att vårt fokus på lösningar, och då särskilt för mobila nät, tagits emot väl av marknaden. Vi firar vinsten som ger oss mera energi att vidareutveckla vårt erbjudande och göra mobilnäten ännu effektivare, säger företagets marknadschef Ola Elmeland i ett pressmeddelande.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)