JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Transmode förkonfigurerar
Snabbare installation, enklare logistik och garanterad kvaliteten. Det är tanken med Transmodes nya koncept där chassina monteras, kopplas och konfigureras innan de skeppas till kund. Den nya tjänsten kallas Pre-Staging eller förkonfigurering på svenska.
– Vi ser en trend där fler och fler av våra kunder ber oss hjälpa till med att förkonfigurera nätens utrustning. Vår nya tjänst kommer att hjälpa våra kunder att minska den tid som går åt att bygga ut nätet och göra att deras intäkter kommer tidigare. Vi vet att förkonfigurering kan minska tiden på installationsplatsen med upp till 50% jämfört med om utrustningen levereras på traditionellt sätt. Med förkonfigurering är det också möjligt att skapa effektiva tjänster för fjärrstyrd driftsättning, något som ytterligare höjer effektiviteten och kvaliteten, säger Dan Rydberg på Transmode i ett pressmeddelande.

Transmode, som utvecklar och tillverkar paketbaserade och våglängdsmultiplexerade optiska nätlösningar, har tidigare provbyggt vissa kunders nät i sina lokaler, men nu erbjuder företaget förkonfigurering till alla kunder.

Tjänsten förenklar utbyggnaden av nätet genom att alla enheter monteras, konfigureras och testas hos Transmode i exakt den konfiguration som ska användas i nätet innan de skickas till kunden.

Förkonfigureringen följer en väldefinierad femstegsprocess:

– Vi hjälper till med att definiera kraven, monterar den exakta hårdvarukonfigurationen, konfigurerar programvaran och provar sedan det kompletta nätet, allt innan utrustningen märks upp på ett entydigt sätt och skickas till respektive installationsplats. Om kunden vill kan förkonfigureringen skräddarsys och innehålla valda kombinationer av dessa moment, säger Dan Rydberg.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)