JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Speed-dating för ICT
Riskvilligt kapital söker intressanta ICT-bolag i Göteborg. Nästa torsdag arrangerar riskkapitalbolaget Entreprenörskapital en speed-dating mellan investerare och entreprenörer.
– Vi vill hälsa dig och ditt bolag välkommen till att presentera (pitcha) ditt bolag för investerare, skriver Entreprenörskapital i en inbjudan som gått ut via organisationen Business Region Göteborg.

”Om ditt bolag är inom ICT-området – informations- och kommunikationsteknik – med tydlig koppling mot någon bransch samt att ni är i, eller har passerat, kommersialiseringsfasen, så är du välkommen till Business Region Göteborg på Norra Hamngatan 14 i Göteborg, torsdagen den 5:e december, tid efter överenskommelse.”

Förutom Ekap, som hittills gjort egna investeringar i 12 ICT-bolag, är Industrifonden, Almi Invest,  BRG och Connect Väst, med på investerardagen.

Det börjar med en speed-dating på förmiddagen. Nio företag får chansen att presentera sig under 15 minuter. Efter det väljs fyra bolag ut för ett 45-minuterssamtal på eftermiddagen.

Mer information och anmälan finns här (länk).
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)