JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Anmälan till SEE är öppnad

Anmälan till SEE är öppnad

Nu kan du anmäla dig till elektronikmässan SEE, som slår upp dörrarna den 8 april och pågår i tre dagar. Utställningsytan är snart slutsåld och Internet-of-things-gurun Adam Dunkels är en av flera tillfrågade talare som definitivt bokat in eventet i sin kalender.
Om 69 dagar öppnar SEE i Kista.Fortfarande finns lediga montrar i mässhallen, men antalet minskar för varje dag.

– Vi har sålt på bra. Hittills är drygt 91 procent av monterytan bokad, säger projektledaren Magnus Eriksson till Elektroniktidningen.

Arbetet med att få ihop programmet med seminarier, paneldebatt och andra happenings pågår. Flertalet påsar har fyllts, men ännu inte riktigt knutits ihop.

Invigningstalaren är en detalj som ännu inte spikats fullständigt. Däremot är det klart att Adam Dunkels, grundare av Stockholmsföretaget Thingsquare – känt för sitt Internet-of-Things-protokoll – håller en key-note strax efter invigningen första mässdagen. Likaså är det beslutat att  paneldebatten handlar om innovationskraft.

Showcase Sweden är ytterligare ett kul inslag. Än så länge är det klart att Spångaföretaget Ferroamp – som utvecklat ett system för att styra energiflödet i hemmen – samt Norrköpingsföretaget Chargestorm –  som utvecklar teknik för snabbladdning av elbilar – kommer för att visa upp sina alster vid mässentrén.

Likaledes kommer alster från KTH, Mälardalens högskola samt Högskolan i Halmstad att finnas på plats. Högskolan i Halmstad ska exempelvis demonstrera en träningscykel som du själv kan styra vart du vill, med hjälp av Google Street View.

Här kan du förhandsregistrera dig för SEE, som går av stapeln på Kistamässan den 8-10 april (länk).


MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)