JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Mer utveckling hos Partnertech
Kontraktstillverkaren Partnertech organiserar om sig i tre divisioner för elektroniktillverkning, metallbearbetning och systembyggnation dessutom inrättas också ny funktion för utveckling och service.
Partnertech har rekryterat Anders Claesson som chef för Development & Services, som den nya tjänsten officiellt döpts till. Anders är 48 år och civilingenjör i industriell ekonomi från Linköpings Universitet. Han kommer närmast från en tjänst som vd för BT Products inom Toyota Material Handling. Innan dess har han haft olika chefspositioner i producerande och produktutvecklande bolag inklusive Whirlpool och Assa Abloy.

Förutom den nya utvecklingsfunktionen organiserar Partnertech om verksamheten i divisioner; Metal Precision Technology, Systems Integration Technology och Electronics Technology.

Electronics Technology har hand om tillverkning av kretskort och inkapslad elektronik, så kallad box-build. Chef är Peter Nilsson.

Systems Integration Technology monterar hela eller delar av kundens produkt där det förutom själva chassit även ingår elektronik, plast- och metallkomponenter samt mjukvara. Chef är Olle Björk.

Metal Precision Technology är den minsta enheten och sysslar med bearbetning av metaller och andra krävande material samt tillverkning av stålstrukturer för olje- och gasindustrin. Ansvarig blir Martin Valfridsson.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)