JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Svenska inbyggnadsmässan nu även i Malmö

Svenska inbyggnadsmässan
nu även i Malmö

ECS Syd
Mässan Embedded Conference Scandinavia hålls från och med nästa år inte bara i Stockholm utan också i Malmö. Det meddelar arrangörerna.
– Branschen i södra Sverige och Danmark har länge efterfrågat ett regionalt evenemang inom embeddedteknologi, berättar Johan Nordin, ordförande i Branschorganisationen Svensk Elektroniks Embedded Technology-sektion.

– Därför har vi beslutat att göra en spin-off av den etablerade Embeddded Conference Scandinavia som riktar sig till embeddedproffs i Öresundsregionen,

Den 10–11 mars 2015 hålls ECS Syd på Malmömässan. Upplägget är detsamma som för Stockholmsversionen av mässan: en tvådagarskonferens med seminarier om inbyggda system och en utställning där leverantörer presenterar sina produkter och tjänster.

– Evenemanget kommer självklart att bli mindre än ECS i Stockholm, men hålla en lika hög kvalitet vad gäller programpunkter och utställare, säger Björn Delin, vd på Bra Mässor som är medarrangör av ECS.

– Vi siktar på att locka främst den viktiga besökarmålgrupp som finns i Malmö-Köpenhamnområdet.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)