JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Combitech samarbetar med bildexpert
Teknikkonsulten Combitech har ingått ett samarbete med Stockholmsbaserade Savantic, ett konsultbolag med djupa kompetens inom bildanalys. Alla anställda på Savantic är disputerade fysiker och företagets måtto är ”Forskarvärldens kunskap på näringslivets villkor”
– Savantic har en unik kompetens inom bland annat mono- och stereokameratekniker och bildanalyspositionering och de har utvecklat trackingalgoritmer i världsklass. Med Savantic som partner kan vi leverera avancerade och kostnadseffektiva lösningar inom bildanalys till kunder på en marknad som är på väg att fullständigt explodera, säger Anders Åström, affärsområdeschef på Combitech i ett pressmeddelande.

Combitech utvecklar produktmässiga demonstratorer, exempelvis för noggrann positionering inom industrin samt för videobaserad 3D-rekonstruktion och relativ positionering.

Samarbetet med Savantic innebär enligt Combitech ett stort kliv framåt i strävan att kunna ta ansvar för hela PLM-lösningen, från idéarbete, teknik- och marknadsanalys, till design och implementation, och om så önskas även underhåll och vidareutveckling.

Savantics bildades 1999 och företaget erbjuder tjänster inom bildanalys, medicinteknik och miljöteknik.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)