JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Flextronics erbjuder svensk tryckt elektronik
Thinfilm
Thinfilm Electronics produktionsteknik för tryckt elektronik blir nu tillgänglig för kontraktstillverkaren Flextronics kunder.
– Vi tror att vår relation med Flextronics kommer att hjälpa oss nu ut med våra produkter och lösningar för tryckt elektronik till nya kunder, partners och branscher, säger Jennifer Ernst på Thinfilm.

Skrivbart minne, smarta etiketter och NFC-taggar är några av de produkter som Thinfilm tagit fram massproduktionsteknik för. Tryckta sensorer, tryckta indikatorer och tryckt logik är under utveckling.

– Tryckt elektronik och Thinfilm skapar en ny våg av innovativa produkter och lösningar för våra kunder, säger Anita Ganti på Flextronics.

Flextronics kunder kommer i kontakt med Thinfilms teknik via Flextronics Open Innovation Platform på Silicon Valley Innovation Labs, och i flera Engineering Centers.

Thinfilm har produktion och utveckling i Linköping, huvudkontor i Oslo, säljkontor i Tokyo, produktutveckling, produktion och affärsutveckling i San Jose och en produktionspartner i Pyongtaek.

Flextronics finns i 30 länder och har en årlig försäljning på 26 miljarder dollar.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)