JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Utbildningen som ger jobb
Västeråsbaserade Agstu får fortsatt förtroende att driva den ettåriga yrkesinriktade distansutbildningen ”Tillämpad Elektronik för Inbyggda System”, TEIS. FPGA-specialisten Lennart Lindh ligger bakom utbildningen, som går för fjärde gången.
Utbildningen är gratis, berättigar till studiemedel och passar teknikintresserade ungdomar och ingenjörer som vill vidareutveckla sig. Den sökande ska bo i Norden och förstå svenska.

Alla som har gått utbildningen har fått arbetsuppgifter som matchar utbildningen. Innehållet är VHDL-programmering, hårdvarunära C-programmering, mikrodatorarkitektur, avancerade FPGA-baserade HW/SW system och teknisk dokumentation.

Yrkesutbildningen skiljer sig från högskoleutbildningar genom att den är tillämpad och kunskapsinnehållet är styrt av  industrin. I ledningsgruppen finns bland annat representanter från ABB, Ericsson och ÅF.

Utbildningen är uppbyggd så att kraven på gedigen yrkeskunskap är höga och alla studerande som tar examen är anställningsbara.

Det ingår en obligatorisk helgträff i Västerås i början av kursen och en i slutet. Däremellan finns möjlighet att delta i frivilliga träffar.

Sista anmälningsdag är den 15 maj och utbildningen startar den 24 augusti

Mer information finns här (länk).
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)