JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Deadline om 25 dagar

Deadline om 25 dagar

Har du en idé som gagnar miljön? I så fall är det läge att delta i Green Innovation Contest.
Där kan du var med och tävla oavsett om du står på egna ben, har ett uppstartsföretag, ett etablerat småföretag eller finns inom den akademiska världen. Det viktiga är att din innovation har en miljö- och affärspotential.  
Har du en miljöinnovation som är redo att utvecklas till en produkt eller tjänst kan Green Innovation Contest vara vägen till framgång.

Syftet med Green Innovation Contest är att hitta intressanta innovationer runt om i Sverige som har affärs- och miljöpotential. Genom tävlingen får de som är med också en skjuts i marknadsföringen.

Två exempel på innovationer som varit med tidigare är Mikael Syväjärvis kubisk kiselkarbid för högeffektiva solceller (länk) och Leif Levons ljusgenererande ljusledare (länk).

De innovationer som når hela vägen till en prisplats kommer dels att marknadsföras via en ”Vinnarfilm” som sedan visas under en längre tid i olika sammanhang, dels få hjälp av tävlingsledningen att exempelvis ordna kundmöten, hitta passande tävlingar och värdefulla nätverk.

Tävlingen finansieras av Energimyndigheten, Tillväxtverket och Västra Götalandsregionen och är öppen för alla. Anmälan (länk) är öppen till 10 juli 2015 eller till dess att 80 bidrag kommit in.

Har du frågor, så kan du förmodligen hitta några svar här (länk).
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)