JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Mönstring av inbyggda sensorsystem för hälsa

Sysslar du eller ditt företag med inbyggda sensorsystem för hälsotillämpningar? Då vill Kompetensnavet Inbyggda Sensorsystem för Hälsa inom det Strategiska innovationsprogrammet Smartare Elektroniksystem att du tar dig till Västerås den 12 eller 13 januari nästa år. Syftet är att kartlägga utvecklings- och forskningsaktiviteter inom området.
Den första dagen, 12 januari, har Monitorering av hälsa hemma som tema vilket inkluderar övervakning av hjärtaktivitet, andning, vikt, glukosnivå och blodtryck liksom falldetektering och fysisk aktivitet. Även de delar av smarta hem som fokuserar på hälsoområdet är av intresse.

Dagen därpå, den 13 januari, ligger fokus på större system och miljöer med samverkande sensorsystem, lagrings- och bearbetningssystem. För att knyta samman delsystemen i fungerande helheter används datakommunikations- och infrastrukturlösningar som måste ha hög tillgänglighet och vara robusta och pålitliga. Personsäkerhet liksom data- och integritetsfrågor är också viktiga egenskaper för plattformar för infrastruktur och kommunikation inom hälsoområdet.

Arrangörerna ser gärna att företagen gör en kortare presentation på 5 till 10 minuter.

Deltagandet är kostnadsfritt. Anmälan och mer information finns här (länk):
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)