JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. I morgon, ECS i Kista – här är programmet

90 utställare och 80 seminarier väntar på ett besök från dig på Kistamässan i morgon och på tisdag.

I morgon går Embedded Conference Scandinavia av stapeln, efter långa förberedelser. Konferensen och mässan pågår mellan 9:00 och 17:00, tisdag och onsdag, med en mottagning mellan 17 och 19 på tisdagen.

Klockan 14 på tisdag kan du höra Mattias Edlund på Tagmaster berätta om NuttX – ett realtidsoperativsystem kompatibelt med din Linuxkod, men i ett fotavtryck för en styrkrets. NuttX är bara ett smakprov ur de 80 seminarer och labbar som hålls under de två dagarna. 

Fokus ligger på mjukvara, även när föreläsaren kommer från hårdvaruföretag som Arm, Intel, Congatec, Telit, Data modul, Aaeon och Maxim.

Bland föreläsarna hittar du konsulter som Tritech, Prevas, Etteplan, Nohau och Attentec, och mjukvaruverktygsleverantörer som Grammatech, Green Hills Software, Razorcat, Mentor Graphics, Mathworks och Sysgo.

Här finns även Halmstads universitet som pratar om EMC-konstruktion, Luleå universitet om Industriell IoT, KTH om kryptokod med litet fotavtryck och Lunds tekniska universitet om EuroCPS. 

Du kan ladda hem hela programmet här (länk).

Tyska Froglogic är ny bland de runt 90 utställarna. Företaget har ett verktyg för att testa grafiska användargränssnitt. Andra nya företag är kinesiska komponentleverantörern Ellipse-Tronic, danska distributören More Electronics och amerikanska molntjänsten Cloudbees. Utställarlistan finns i samma dokument som ovan.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)