JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. En vecka till största underleverantörsmässan

Elmia Subcontractor är Sveriges största industrimässa och lockar tusentals inköpare, produktutvecklare, konstruktörer och företagsledare från alla branscher med start tisdag nästa vecka.

Mässan är en salig blandning av plåt, plast, elektronik och allt annat som behövs för att det ska bli en färdig produkt. Totalt finns lite drygt 1200 utställare på plats i Jönköping.

I år kommer dessutom fyra inköpare från Cern för att leta svenska underleverantörer. Den europeiska organisationen för kärnforskning genomför just nu en omfattande renovering av anläggningen i Genève samtidigt som det projekteras för en ny stor forskningsavdelning.

– Cerns medverkan är en del av en större kartläggning av svenska leverantörer och de kommer även att göra ett 20-tal företagsbesök under besöket i Sverige, säger Max Sundvall på Elmia i ett pressmeddelande.

Elmia Subcontractor startar tisdag den 13 november och pågår i fyra dagar (länk). Precis som tidigare år krockar den med den tyska jättemässan Electronica (länk).

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)