JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Vd-byte på Senseair

Vd-byte på Senseair

Senseair i Delsbo – som utvecklar gassensorer baserade på ir-teknik – har utsett Christer Engnér som tillfällig vd. Han har tidigare suttit i vd-stolen på både kontraktstillverkaren Gäddede Elektronik och Genetech Systems Sweden, som levererar reservkraftslösningar.
Christer Engnér har många strängar på sin lyra, förutom att tidigare ha varit vd på Gäddede Elektronik och Genetech Systems Sweden har han även hunnit med ledande roller hos kontraktstillverkarna Flextronics och Solectron.

Christer Engnér tar över vd-posten efter Arvid Egeland som under 19 år lett Senseair till ett företag som idag omsätter 120 miljoner kronor. Arvid Egeland stannar kvar i företaget och kommer främst att jobba med försäljning mot Asien.

– Det känns som ett privilegium att få tillträda uppdraget som vd på ett framgångsrikt företag som SenseAir AB. Företagets världsledande produkter inom gassensorer och dess kompetenta personal utgör en fantastisk plattform för framtiden.För mig att få ta del av detta känns mycket stimulerande och utmanande, säger Christer Engnér i ett pressmeddelande.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)