JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Elektroniktidningen
Guidelines for contributing Technical Papers: download PDF

Sökes: Eldsjäl inom energiteknik



Är du en svensk innovatör inom energiteknik? Vill du vinna 100 000 kronor för fortsatt utveckling? Då är det dags att anmäla dig till Energimyndighetens innovationsrace, som går av stapeln den 15 mars.

På konferensen Power Circle Summit ska vinnaren bland tio svenska innovatörer inom energiteknik vaskas fram. Men innan dess ska de tio väljas ut - där är vi nu. Anmälan är öppen för alla och bidrag utvärderas kontinuerligt.
 
– Innovationsracet är ett mycket uppskattat inslag i programmet och därför har vi i år satsat extra mycket på att lyfta fram några av de mest spännande innovatörerna som vi tror blir nästa generations game changers på energimarknaden, säger Olle Johansson, vd för Power Circle i ett pressmeddelande.

Gången är att tio bjudas in att delta i konferensens utställning och ett pitchförfarande där publiken röstar fram tre finalister enligt kriterierna innovationshöjd, affärspotential och möjlighet att bidra till utvecklingen mot ett hållbart energisystem. Därefter utser en jury vinnaren – där ingår bland andra Energimyndighetens gd Erik Brandsma.

Power Circle Summit 2016 arrangeras av Power Circle, Svenska Mässan och Energimyndigheten i samarbete med KIC InnoEnergy, Teknikföretagen, Business Region Göteborg och Kraftkvinnorna. Konferensen går av stapeln den 15 mars på Münchenbryggeriet i Stockholm.

Här anmäler du dig till årets innovationsrace (länk).

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)