JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
 ETN.fi  Annonsera Utgivningsplan Månadsmagasinet Prenumerera Konsultguide Om oss  About / Advertise
söndag 20 september 2020 VECKA 38

Vi välkomnar Finland och Svensk Elektronik

I november 2011 gick det uppskattade finska elektronikmagasinet Prosessori i graven. Kort därefter stängdes även den tillhörande sajten. Sedan dess har den finska elektronikbranschen saknat en insatt nyhetskanal.
I samarbete med Veijo Ojanperä, tidigare redaktör på Prosessori, har Elektroniktidningen startat den finskspråkiga sajten elektroniikkalehti.fi, med kortnamnet etn.fi.

Veijo Ojanperä är ansvarig utgivare för den nya sajten som likt etn.se blir en lokal nyhetskanal. Veijo lovar läsar­na nyheter som inte finns någon annan stans i Finland, med fokus på inbyggda system, komponenter, kraft, test & mät, produktion, elektronikkonstruktion och alla andra aspekter av professionell elektronik.

Elektroniikkalehti.fi är redan igång – så ta en titt och sprid nyheten till dina kollegor, vänner och kunder i Finland. Nyhetsbreven drar igång i augusti, då gäller det att vara med.

För oss på Elektroniktidningen är den nya finska lanseringen jättespännande och skoj. Men vi har också en rolig nyhet för alla läsare av vårt svenska magasin. Från och med denna utgåva har branschorganisationen Svensk Elektronik, som arbetar för att stärka den svenska elektronikindustrin, en egen sida i tidningen.

Kanske känner du inte till Svensk Elektronik så väl. Då rekommenderar vi att du bläddrar till näst sista sidan (länk) i det senaste numret av Elektroniktidningen. Där förklarar branschorganisationen sin roll i samhället samt informerar rullande om sin verksamhet och aktuella händelser i den svenska elektronikbranschen.

Kanske är ditt företag redan medlem i Svensk Elektronik. Då bör du också ta en titt på sid 35 i den senaste utgåvan av Elektroniktidningen (länk) för att se vad branschorganisationen har på gång.

Vi önskar alla medlemsföretag i Svensk Elektronik hjärtligt välkomna till oss på Elektroniktidningen – oberoende om du läst oss i åratal eller är ny hos oss. Likaså hoppas vi kunna sprida branschorganisationens budskap till ett stort antal andra svenska elektronikföretag, så att organisationen och därmed företagen själva på sikt kan bli ännu starkare.

Glad och solig sommar till alla läsare, gamla som nya – så ses vi den 5:e augusti då vi återigen drar igång våra dagliga nyhetsbrev!
MER LÄSNING:
 
Pappersmagasinet Nyhetsbrev
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)