2-3 april 2025 | Prioritet Serneke Arena | Göteborg

tack för i år!

Advanced Engineering Göteborg 2023 har nu stäng sina entrédörrar och det är med ett leende på läpparna vi tittar tillbaka på årets mässdagar. Parallell mässorna Advanced Engineering och Elektronikmässan attraherade rekordstor publik den 19-20 april med över 150 utställare och partners samt över 3000 besökare samlades på Prioritet Serneke Arena. På plats skapades en atmosfär som andades innovation, ingenjörskonst och elektronik i världsklass.

Glädjen av att åter mötas undgick ingen när mässan var tillbaka i Göteborg och nu laddar vi batterierna och blickar framåt! 

Advanced Engineering Göteborg 2025 är ett unikt tillfälle att nätverka, inspireras och göra affärer för alla som arbetar med produktutveckling. Besök och bli inspirerad av ett välavvägt seminarieprogram med  högintressanta talare, träffa företag som ligger i framkant inom industrin och introduceras till framtidens produktutveckling onsite.

Här får du som arbetar med produktutveckling eller strategiska inköp möjlighet att bredda din portfölj med nya leverantörer men även tid att värna om dina befintliga. 

Advanced Engineering är en arena för investeringar och inköp. Som utställare på Advanced Engineering träffar du beslutsfattare och inköpare från hela värdekedjan i produktutveckling som söker nya samarbeten och vill utöka sin leverantörsportfölj.  Som utställare erbjuds ni även färdiga monterpaket, marknadsföringspaket samt digitala verktyg för att samla leads innan, under och efter genomförandet. 

AXPLOCK UR VÅRT SEMINARIEPROGRAM 2023

Ta del av framtida produktutveckling och innovation på Advanced Engineering. I vårt seminarieprogram samlar vi industrins hetaste uppstickare, experter inom högaktuella områden, industrins jättar och mycket mer!

Här ser ni ett urval av seminarieprogrammet som presenterades 2023.

Michael Schön

 Technical Director, Volvo Cars Technology Fund, Sweden

Arlena Amiri

Head of Advanced Engineering, Polestar

Nora Bavey

General Partner,
Unconventional Ventures

Cecilia Hertz

Co-founder, I.S.A.A.C, founder &
CEO, Umbilical Design

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter om mässan och för att följa våra uppdateringar om hur vi skapar säkra mötesplatser. Få även första tjing till våra event och medverka i exklusiva tävlingar. Vi delar bara med oss av givande information – Det är ett löfte som vi ger dig som prenumerant! 

STAY IN THE LOOP

Partners 2023

Succén är tillbaka

Kombinationen mellan mässorna Advanced Engineering & Elektronik var en fullträff i 2019 och 2023. Självklart har vi valt att arrangera mässorna parallellt även 2025, så att vi enkelt kan ta tillvara på viktiga synergier! 

Community Partners

Mediapartners

Scroll to Top