JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
tisdag 30 november 2021 VECKA 48
Konsultföretaget Knightec utökar nu Stockholmskontoret med en nybildad grupp för inbyggda system. Företaget har rekryterat Nicklas Gustafson från Enea för att leda satsningen.

– Vi befinner oss i en stark tillväxtfas med fler kunder och större projekt och ser att elektronik och mjukvara blir allt viktigare inom våra traditionella kompetensområden. Tack vare vårt nya kompetensområde kan vi spänna bågen ytterligare och ta ansvar för hela kedjan, från kompetensleveranser till komplexa projektåtaganden med eftermarknad, vilket är något som efterfrågas i allt större omfattning av våra kunder, säger Knightecs vd Dimitris Gioulekas i ett pressmeddelande.

Knightec, med huvudkontor i Örnsköldsvik, har cirka 200 konsulter fördelade på sex orter i Sverige. Företaget har kompetens inom projektledning, industridesign, beräkning, mekanik, elektronik/mjukvara, produktionsteknik och validering/kvalitetssäkring. Kunderna finns inom bland annat life science, livsmedel, försvar och industri.

– Det känns oerhört spännande att tillsammans med mina medarbetare kunna erbjuda Knightecs kunder spetskompetens som främjar produktutvecklingen inom områden som elektronik och mjukvara för hård realtid och digital signalbehandling, säger Nicklas Gustafson i ett pressmeddelande.
MER LÄSNING:
 
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus