JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Caltech breddar med Anritsu & LeCroy
Test- och mätdistributören Caltech ska sälja Anritsus handhållna instrument liksom valda delar av LeCroys oscilloskop och signalgeneratorer.
Caltech bildades 1999 som en avknoppning från Fluke och är kanske mest känt för att sälja kalibreringsinstrument från just Fluke men verksamheten har under åren breddats till att även omfatta service och underhåll. Produktutbudet har också kompletterats med bland annat processinstrument, givare och instrument för fuktmätning

Nu gör femmannaföretaget en återstart med oscilloskop. Under två år, mellan 2011 och 2013, var Caltech representant för Tektronix i Sverige.

Caltech ska sälja i första hand sälja de lite enklare modellerna av oscilloskop och signalgeneratorer från LeCroy plus handhållna instrument från Anritsu. De två företagen slog ihop sina svenska försäljningsbolag för ett år sedan (länk) och får nu en gemensam distributör med ett brett kontaktnät.

– Vi har funderat på hur vi ska lägga upp strategin tillsammans med dem och jag vet att vi kommer att få bra stöttning. Vi ska inte vara konkurrent utan ett team, säger Caltechs vd Mats Svensson.

Försäljningen hos Caltech kommer till att börja med att skötas av Peter Forsell och Mats Svensson men företaget räknar med att anställa fler säljare.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)