JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Vinn en robotdammsugare på Electronix
Varför en Homo Sapiens när det finns Trilobite? Så resonerar Prevas och lottar ut en robotdammsugare på mässan Electronix i Göteborg under nästa vecka.
–    Vi vill slå ett slag för riktiga mässtävlingsvinster därför lottar vi ut en Trilobite som vi har utvecklat åt Electrolux, säger Andreas Kihlberg produktutvecklingschef på Prevas i Göteborg.

Trilobite är en svenskutvecklad robotdammsugare. Fast ska man vara korrekt så är det elektronikutvecklingsföretaget Avantel som utvecklat elektroniken i dammsugaren åt Electrolux. I somras köpte dock konsultjätten Prevas niomannaföretaget Avantel.

Under mässdagarna går det att beskåda det lilla kraftpaketet i Prevas monter, B06:31. Och för alla er som ha tappat lusten att dammsuga hemmet under veckosluten kan det alltså vara värt att ta en tur till Prevas monter och prova lyckan. Tänk att kunna skjuta över dammsugningsansvaret till en självgående robot som dessutom fixar det dagligen.

–    Ja, jag tror detta är en höjdare för alla teknikintresserade mässbesökare, säger Andreas Kihlberg.

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)