JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Direkttåg från Göteborg till elektronikmässan
Den 14 april klockan 06.00 avgår Elektroniktåget från Göteborg och stannar några timmar senare på Älvsjö station, 200 meter från entrén till S.E.E., Scandinavian Electronics Event.
På vägen upp mot Stockholm gör tåget uppehåll för att ta upp passagerare i bland annat Alingsås, Herrljunga, Falköping, Skövde och Hallsberg. Ombord serveras frukost på utresan, samt middag på hemresan. Måltiderna ingår i biljettpriset på 1495 kronor.

– Elektroniktåget är ett resultat av de besök som vi har genomfört hos företag i Göteborgsområdet och andra regioner med större industrier. Flera företag var intresserade av en lösning för att enkelt och billigt ta sig till och från S.E.E., med möjlighet att arbeta på tåget, koppla av eller hålla möten. Under hemresan kommer det även att finnas en bar som ger möjlighet att umgås med medarbetare och branschkollegor och träffa kunder under trevliga former, säger projektledaren Magnus Eriksson i ett pressmeddelande.

Tåget går preliminärt tillbaka klockan 17.30 från Älvsjö Station.

Mer information och bokning på SJ:s hemsida www.sjevent.se
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)