JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Skåne får konferens om kameramobiler
Den prestigefyllda amerikanska bildbehandlingskonferensen 6Sight Imaging förlägger ett toppmöte till Malmö i höst, med fokus på kameramobiler. Att så sker är till stor del Scaladogrundaren Fadi Abbas förtjänst.

Den 15-17 november går 6Sight Mobile Imaging Conference av stapeln i Malmö, som en följeslagare till den årliga amerikanska konferensen 6Sight Future of Imaging. Det svenska evenemanget fokuserar på kameramobiler och mobilt bildskapande, till skillnad mot det amerikanska som är betydligt bredare inom alla typer av bildbehandling.

Mobile Imaging har haft två toppmöten i Europa tidigare, 2004 och 2005, men sedan dess inte hittat rätt tillfälle att återvända.

– När vi blev kontaktade av Fadi Abbas från Scalado och Daniel Kipowski från Invest in Skåne så välkomnade vi möjligheten. Det finns så mycket nytänkande när det gäller mobil bildhantering i den här delen av Sverige, så platsen passar väldigt bra för vårt evenemang, säger Joe Byrd, ordförande för 6Sights konferenser, i ett pressmeddelande.

Fadi Abbas, marknadschef och en av grundarna till Scalado, menar att detta är ett enormt erkännande av såväl Scalado som bildbehandlingskunnandet i Skåne.

– Vi kommer säkert att få viktiga aktörer från flera marknader till Skåne, kommenterar han.

Mer information om konferensen finns här (länk).



MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)