JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Sju dagar till Productronica

productronicaSju dagar till Productronica

Om exakt en vecka slår produktionsmässan Productronica i München upp portarna till vad som är världens största mässa för elektronikproduktion.
Exakt hur många som kommer att ta sig till Mümchen nästa vecka ger mässledningen ingen prognos för. Senast det begav sig kom 28 500 personer varav 42 procent var från andra länder än Tyskland. Antalet utställare uppgick till 1150 och de upptog en yta på 77 000 kvadratmeter.

Productronica täcker i princip all typ av elektronikproduktion, från mönsterkort och kablar till modulproduktion i renrum, kretskortsmontering och sluttest.

Men, för att mota den vikande besökartrenden, breddas mässan i år till att även omfatta batteriproduktion och tillhörande kraftelektronik.

På öppningsdagen klockan elva hålls den traditionsenliga rundabordsdebatten. I år är temat ”Framtiden för industriproduktion Tyskland och Europa”. Debattörer är Johann Weber (Zollner Electronics), Kurt Sievers (NXP), Bernhard Rindt (SRI Radio Systems), Günter Lauber (ASM Assembly Systems), Martin Streb (Gigaset Communications) och Marc Schweizer (Schweizer Electronic).
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)