JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Tävla i miljövänlighet med RS

Tävla i miljövänlighet med RS

Hitta på något miljövänligt med Digilent inbyggnadskort Max32 och cadverkyget Designspark PCB och du kan vinna 5 000 dollar. Tävlingen arrangeras av komponentdistributören RS Components i samarbete med styrkretstillverkaren Microchip.
– RS har lanserat denna tävling för att framhäva sitt engagemang inom miljövänlig elektronikdesign och för att ge ingenjörer på alla nivåer möjligheten att vinna erkännande för utvecklingen av unika, innovativa energieffektiva produkter, säger RS Mark Cundle i ett pressmeddelande.

Tävlingen, som döpts till ChipKIT Challenge, är öppen för elektronikkonstruktörer, studenter och hobbyister, går ut på att att producera energieffektiv och miljövänlig design. De tusen första deltagarna som kvalificerar sig kommer att få ett chipKIT Max32-utvecklingskort utan kostnad.

En domarpanel kommer att utvärdera projekten utifrån ett antal kriterier, inklusive energieffektivitet, originalitet, användbarhet och designoptimering.

Prissumman är på 10 000 dollar varav vinnaren får 5 000 dollar.

Sista datum för att skicka in tävlingsbidrag är den 27 mars 2012. Vinnarna kommer att annonseras i april 2012. Mer information finns här: (länk)
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)