JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Norrman tar plats i Huaweis Europaledning

Norrman tar plats i Huaweis Europaledning

Kinesiska Huawei säger sig vilja stärka företagets lokala organisation i Norden samt Central- och Östeuropa även på ledningsnivå. Till följd av detta utnämns norrmannen Kenneth Fredriksen till Vice President för denna region.
Kenneth Fredriksen har arbeteta med IT och telekom i närmare 15 år. Han har bland annat haft chefsposter inom Siemens, Nortel Networks och ZTE. Nu går han in i Huawies ledningen för Norden samt Central och Östeuropa med ansvar för försäljning och affärsutveckling.

– Kenneth Fredriksen har en gedigen branscherfarenhet som blir en förstärkning av Huaweis europeiska ledning. Vi sätter stort värde på hans breda kunnande inom internationell försäljning och management och är övertygade om att han blir en nyckelresurs i vår ambition att bli en av Europas ledande IT & telekomleverantörer, säger Jim Lu, ansvarig för Huawei CEE & Nordic, i ett pressmeddelande.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)