JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Prevas planerar med Quintiq
Inbyggnadskonsulten Prevas har ingått ett samarbetsavtal med Quintiq som är specialist på avancerade planerings- och schemaläggningstjänster (APS). Syftet är att hjälpa kunderna att förbättra sina processer inom produktion och distributionskedjan.
Marknaden för avancerade planerings- och schemaläggningslösningar har exploderat i takt med att fler och fler företag fokuserar på effektivitetsförbättringar, menar Prevas som nu ingår ett samarbetsavtal med Quintiq vars specialitet är APS-programvara som ger företag möjlighet att  visualisera och optimera sina driftsprocesser.

– Vi har varit på jakt efter innovativa lösningar som kan hjälpa våra kunder att förbättra sina komplicerade processer inom produktion och distributionskedjan. Partnerskapet med Quintiq kommer att ge våra kunder möjlighet att förbättra sin kapacitet inte bara i produktionen utan även i deras flödesprocesser, säger Christer Ramebäck, på Prevas i ett pressmeddelande


Quintiq – med huvudkontor i både Nederländerna och USA – uppger att det färska samarbetsavtalet är ett bevis på företagets vilja att investera på den skandinaviska marknaden.

– Till Prevas fördelar hör ett omfattande nätverk av lokalkontor, ingående branschkunskaper, expertkunskaper inom APS och kunder som Outokumpu, Volvo CE, Saab Aerosystems och Astra, medan Quintiq kan bidra med en av marknadens mest avancerade APS-lösningar, säger Francois Eijgelshoven på Quintiq i ett pressmeddelande.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)